Alta löydät tämän vuoden pikkujoulumenumme. Menu1 on tarkoitettu pienemmille ryhmille tai seurueille, joiden henkilömäärä on max. 12 hlöä. Alku- ja jälkiruoka tarjoillaan lautastarjoiluna. Runsas valikoima pääruokia lisukkeineen katetaan pöytään kulhoissa jaettaviksi.
Menu2 taas on oikea valinta suuremmille seurueille/ryhmille henkilömäärältään 12+. Se tarjoillaan noutopöydästä. Molemmat menut ovat tilausmenuita. Menu1: 39e/hlö, Menu2: 44e/hlö.
Menu 1
Kana-sitruunaruohokakkua, rapeaa salaattia, chilidippiä (g,l)
tai
Panee Saslik – kotijuustoa, makeaa sipulia ja paprikaa vartaassa, rapeaa salaattia, sweet & sour dip (g)
* * *
Mushroom do Pyaaza (g,v)
Valkosipulivoissa tiristettyjä herkkusieniä ja kevätsipulia tomaatti-sipulikastikkeessa
Goan prawn curry (g,m)
Jättikatkaravunpyrstöjä, paahdettuja sinapinsiemeniä ja tuoreita currynlehtiä täyteläisessä kookoskastikkeessa
Chicken Dahiwala (g,l)
Marinoitua, tahdooriuunissa paistettua kananpoikaa jugurttikastikkeessa
Riisi, naanleipä ja raitakastike
* * *
Vaniljainen Panna Cotta (g,l)
Viikuna-tähtianiskompottia
Menu 2
Vihreää salaattia (g,v)
Omenainen Waldorfin salaatti (g,m)
Kimchi (g,l)
Pastasalaatti, basilikapestoa (l)
Kirsikkatomaatteja ja helmimozzarellaa, balsamicovinaigrettea
* * *
Paneer Butter Masala (g)
Paistettua kotijuustoa tomaatti-makhnikastikkeessa
Malabar Fish Curry (g,m)
Kalaa, paahdettuja sinapinsiemeniä ja tuoreita currynlehtiä täyteläisessä kookoskastikkeessa
Chili Chicken (g,m)
Kananpoikaa mausteisessa chilikastikkeessa
Riisi, naanleipä ja raitakastike
* * *
Piparkakkumousse (l)
Glögisiirappia