Darshan on tunnelmallinen ruoka- ja seurusteluravintola Riihimäen keskustassa. A- oikeuksin varustetussa ravintolassamme on noin 50 asiakaspaikkaa sekä kesäisin sisäpihan terassilla 20 lisää.

Pöytävarauksen voit tehdä kätevästi sähköpostilla, nettisivuiltamme tai soittamalla suoraan ravintolaan. Ryhmille ja isommille seurueille räätälöimme halutessanne toiveidenne mukaisen menun.

Ravintolan a la carte- listan tarkoin valitut annokset johdattavat sinut aidolle makumatkalle intialaiseen keittiöön. Darshanissa voit myös nauttia arkisin lounaan päivittäin vaihtuvalta lounaslistalta tai tilata halutessasi annoksia vaivattomasti ja nopeasti myös mukaan.

Ruoka meillä valmistetaan perinteitä kunnioittaen aidossa tandoori- uunissa. Käytämme ainoastaan kaikkein tuoreimpia raaka-aineita ja keittiöpäällikkömme valmistaa jokaisen annoksen vieraidemme maun mukaan – jotkut pitävät tulisesta – toiset taas suosivat miedompaa.

Jos etsit täydellistä iltaa curryn parissa – olet juuri löytänyt sen. Tule käymään, me olemme täällä valmiina yllättämään sinut herkullisella ruualla ja erinomaisella palvelulla!